Dec 08
Ca în fiecare an, Asociaţia Studenţilor Geografi face tot posibilul pentru a demonstra că oamenii încă sunt oameni, că aceştia au sentimente, că sunt solidari şi din puţinul lor îi ajută şi pe cei de lângă, pe cei nevoiaşi.
Asociaţia Studenţilor Geografi, cu sprijinul Facultăţii de Geografie, organizează şi în acest an Campania de Crăciun, prin care urmăreşte producerea unor zâmbete pe chipurile unor micuţi din zone defavorizate, micuţi cu care soarta nu a fost atât de blândă.

Din dorinţa de a produce un zâmbet cât mai larg, Campania noastră este una mai complexă anul acesta şi cuprinde mai multe activităţi:
1 – Comercializarea de produse handmade. Membrii ASG, geografi cu suflet mare, şi-au luat din timpul lor liber şi au creat steluţe, globuleţe, felicitări, tricouri speciale pentru Crăciun şi chiar nişte prăjituri delicioase! Acestea se pot găsi la standul situat la parterul Facultăţii, de luni până joi(9-12 decembrie), între orele 12:00-16:00.
2 – Donaţii! Acestea se pot face la sediul ASG (demisolul Facultăţii-sala 21 bis), de luni până joi(9-12 decembrie) în intervalul orar 12:00-14:00. Aceste donaţii constau in hăinuţe şi jucării, care sunt într-o stare decentă şi care mai pot fi folosite de copilaşi.
3 – Spectacol de Crăciun! Acesta se va desfăşura joi, 12 decembrie, în Amfiteatrul Mehedinţi, începand cu ora 16:00. La acesta sunt invitate atât cadrele didactice din cadrul Facultăţii noastre, cât şi studenţii acesteia.

Cauzele pentru care milităm sunt ajutorarea copiilor din Satul Cudalbi, judeţul Galaţi(sat puternic afectat de inundaţii in toamna acestui an) şi a copiilor din Complexul de Servicii Comunitare pentru Copii cu Handicap Sever Calaraşi (C.S.C.C.H.S – Călăraşi)

Să arătăm că suntem oameni, să arătăm că ne pasă!
Let`s do it, Geografie!
Dăruieşte şi tu un zâmbet!

written by alin.grigore


Aceasta pagina-ti ofera sansa de a [ne] intreba/comenta.

Trebuie sa te loghezi pentru a posta un comentariu.